Macaristan Vizesi

İŞVERENLER İÇİN

  • 10 Yıldan Eski Olmayan ve Boş Vize Sayfası Olan Pasaport
  • Şirket antetli kağıdına şirketteki konumunuzu ve seyahat sebebinizi belirten yetkili tarafından imzalanmış ve kaşelenmiş dilekçe
  • Vize başvuru formu (3 ve 4.sayfasında yer alan imza bölümleri tarafınızdan imzalanmalıdır)
  • Ziyaret edilecek firmanın antetli kağıdına düzenlenmiş davet mektubu aslı
  • Şirketin Vergi Levhası
  • Şirketin Faaliyet Belgesi Yeni Tarihli
  • Şirketin Ticari Sicil Gazetesi
  • Şirketin İmza Sirküleri
  • Son 3 Aylık Banka Hesap Cüzdanı Orijinal Fotokopi yada İnternet Çıktısı Banka Kaşeli ve İmzalı İmzalayan Banka Yöneticisinin İmza Sirkü Fotokopisi
  • Araç ruhsat fotokopisi, Tapu vb. Taşınmazın Belge Fotokopisi   (Varsa)
  • Orjinal 2 Adet Yeni Çekilmiş Arka Fonu Beyaz Vesikalık Fotoğraf
  • Nüfus cüzdanı fotokopisi
  • Otel, Uçak Rezervasyonu (Acentamız tarafından yapılmaktadır.)
  • Seyahat Sağlık Sigortası En az 30.000EUR teminatı olan( Acentamız tarafından yapılmaktadır.)

NOT:

  • Tüm başvuru sahiplerinin parmak izi vermek için alınacak randevu gününde konsolosluğa şahsen gelmeleri gereklidir.

 

ÇALIŞANLAR İÇİN

  • 10 Yıldan Eski Olmayan ve Boş Vize Sayfası Olan Pasaport
  • Şirket antetli kağıdına şirketteki konumunuzu ve seyahat sebebinizi belirten yetkili tarafından imzalanmış ve kaşelenmiş dilekçe
  • Vize başvuru formu (3 ve 4.sayfasında yer alan imza bölümleri tarafınızdan imzalanmalıdır)
  • Ziyaret edilecek firmanın antetli kağıdına düzenlenmiş davet mektubu aslı
  • Şirketin Vergi Levhası
  • Şirketin Faaliyet Belgesi Yeni Tarihli
  • Şirketin Ticari Sicil Gazetesi
  • Şirketin İmza Sirküleri
  • SSK İşe Giriş Bildirgesi
  • Son 4 Ayın Maaş Bordrosu
  • Ssk Hizmet Dökümü
  • Nüfus Cüzdanı Fotokopisi
  • Son 3 Aylık Banka Hesap Cüzdanı Orijinal Fotokopi yada İnternet Çıktısı Banka Kaşeli ve İmzalı İmzalayan Banka Yöneticisinin İmza Sirkü Fotokopisi
  • Araç ruhsat fotokopisi, Tapu vb. Taşınmazın Belge Fotokopisi   (Varsa)
  • Orjinal 2 Adet Yeni Çekilmiş Arka Fonu Beyaz Vesikalık Fotoğraf
  • Nüfus cüzdanı fotokopisi
  • Otel, Uçak Rezervasyonu (Acentamız tarafından yapılmaktadır.)
  • Seyahat Sağlık Sigortası En az 30.000EUR teminatı olan( Acentamız tarafından yapılmaktadır.)

NOT:

  • Tüm başvuru sahiplerinin parmak izi vermek için alınacak randevu gününde konsolosluğa şahsen gelmeleri gereklidir.