Mısır Vizesi

İŞVERENLER İÇİN

  • 10  yıldan eski olmayan ve seyahatin dönüş tarihinden itibaren en az 6 ay geçerliliği olan pasaport
  • 2 Adet arka fonu beyaz biometrik vesikalık resim
  • Şirketin antetli kağıdına Mısır Konsolosluğuna hitaben İngilizce vize talep dilekçesi. (Dilekçenizde gidiş amacı,seyahat tarihleri,seyahat edecek kişinin görevi,masrafların kimin tarafından karşılanacağı,şirket yetkilisi tarafından imzalanmalı ve kaşe olmalıdır.)
  • Kişisel bilgi formunu doldurunuz
  • Kimlik Fotokopisi
  • Vergi levhası
  • İmza sirküleri
  • Ticaret sicil gazetesi
  • Faaliyet belgesi
  • Mısır'daki şirket den davetiye faks'ı yeterli (üzerinde görüşme yapılacağı tarihleri ve sürekli görüşme yapılacak ise davetiye üzerinde belirtilmesi gerekmektedir) Yada fuar davetiyesi, giriş kartı vb
  • Davetiye (Mısır''daki firmadan gelecek olan davetiye mail yada fax olabilir, içeriğinde 5 ana madde belirtilmelidir.Davet eden firmanın antetli kağıdına yazılmalıdır,Davet edilen firmanın ünvanı,adresi,telefon numaraları, Davet edilen kişinin pasaportundaki kişisel bilgiler ve görevi,Masrafların kim tarafından karşılanacağı ve konaklamaya ilişkin bilgiler,Talep edilen vizenin başlangıç-bitiş tarihleri ve birden çok seyahat olacaksa tarih aralığı belirtilmelidir.
  • Otel ve uçak rezervasyonu

 

Not:  Mısır Konsolosluk vize işlemleri 45 yaş altındaki kişiler için 10-15 İş günü arasında sürmektedir, 45 yaş üstündeki kişilerin vize işlemleri 3-5 iş günü arasında sürmektedir

ÇALIŞANLAR İÇİN

  • 10  yıldan eski olmayan ve seyahatin dönüş tarihinden itibaren en az 6 ay geçerliliği olan pasaport
  • 2 Adet arka fonu beyaz biometrik vesikalık resim
  • Şirketin antetli kağıdına Mısır Konsolosluğuna hitaben İngilizce vize talep dilekçesi. (Dilekçenizde gidiş amacı,seyahat tarihleri,seyahat edecek kişinin görevi,masrafların kimin tarafından karşılanacağı,şirket yetkilisi tarafından imzalanmalı ve kaşe olmalıdır.)
  • Kişisel bilgi formunu doldurunuz
  • Kimlik Fotokopisi
  • Vergi levhası
  • İmza sirküleri
  • Ticaret sicil gazetesi
  • Faaliyet belgesi
  • Maaş Bordrosu ( son 4 ay)
  • Ssk İşe giriş bildirgesi
  • Ssk Hizmet Dökümü
  • Mısır'daki şirket den davetiye faks'ı yeterli (üzerinde görüşme yapılacağı tarihleri ve sürekli görüşme yapılacak ise davetiye üzerinde belirtilmesi gerekmektedir) Yada fuar davetiyesi, giriş kartı vb
  • Davetiye (Mısır''daki firmadan gelecek olan davetiye mail yada fax olabilir, içeriğinde 5 ana madde belirtilmelidir.Davet eden firmanın antetli kağıdına yazılmalıdır,Davet edilen firmanın ünvanı,adresi,telefon numaraları, Davet edilen kişinin pasaportundaki kişisel bilgiler ve görevi,Masrafların kim tarafından karşılanacağı ve konaklamaya ilişkin bilgiler,Talep edilen vizenin başlangıç-bitiş tarihleri ve birden çok seyahat olacaksa tarih aralığı belirtilmelidir.
  • Otel ve uçak rezervasyonu

 

Not: Mısır Konsolosluk vize işlemleri 45 yaş altındaki kişiler için 10-15 İş günü arasında sürmektedir, 45 yaş üstündeki kişilerin vize işlemleri 3-5 iş günü arasında sürmektedir