Yunanistan Vizesi

İŞVERENLER İÇİN

  • 10 Yıldan Eski Olmayan ve Boş Vize Sayfası Olan Pasaport, varsa eski pasaportlarınız
  • Vize başvuru formu (2 ve 4.sayfasında yer alan imza bölümleri tarafınızdan imzalanmalıdır)
  • İş yeri antetli kağıdına şirketteki konumunuzu ve seyahat sebebinizi belirten yetkili tarafından imzalanmış ve kaşelenmiş dilekçe
  • İki Adet Arka Fonu Beyaz Biometrik Fotoğraf (yeni çekilmiş olmalı son 3 ay içerisinde)
  • Gidilecek firmanın antetli kağıdına düzenlenmiş davet mektubu (fax veya mail olabilir)
  • Şirketin Vergi Levhası (son vergi yılı işlenmiş olmalıdır)
  • Şirketin Faaliyet Belgesi Yeni Tarihli
  • Şirketin Ticari Sicil Gazetesi
  • Şirketin İmza Sirküleri
  • Nüfus cüzdanı fotokopisi
  • Evli çiftler için evlilik cüzdanı fotokopisi(eşinizle birlikte seyahat ediyorsanız gereklidir)
  • Araç ruhsat fotokopi,kredi kartı ekstre fotokopi, Tapu vb. Taşınmazın Belge Fotokopisi (Varsa)
  • Otel, Uçak Rezervasyonu (Acentamız tarafından yapılmaktadır)
  • Seyahat Sağlık Sigortası en az 30.000EUR teminatı olan (Acentamız tarafından yapılmaktadır)
  • Son 3 Aylık Bakiyeli  Banka Hesap Cüzdanı Orijinal Fotokopi yada İnternet Çıktısı Banka Kaşeli ve İmzalı İmzalayan Banka Yöneticisinin İmza Sirkü Fotokopisi

 

  NOT:

  • İlk defa schengen vizesi alacak kişilerin,  randevu gününde şahsi başvuruya gelmeleri gereklidir.
  • Pasaportunda K.K.T.C giriş-çıkış kaşesi görünen kişilerin başvuruları konsolosluk tarafından kabul edilmemektedir.Böyle bir durumda pasaportun yenilenmesi gereklidir.

 

 

 

 

ÇALIŞANLAR İÇİN

  • 10 Yıldan Eski Olmayan ve Boş Vize Sayfası Olan Pasaport, varsa eski pasaportlarınız
  • Vize başvuru formu (2 ve 4.sayfasında yer alan imza bölümleri tarafınızdan imzalanmalıdır)
  • İş yeri antetli kağıdına şirketteki konumunuzu ve seyahat sebebinizi belirten yetkili tarafından imzalanmış ve kaşelenmiş dilekçe
  • İki Adet Arka Fonu Beyaz Biometrik Fotoğraf (yeni çekilmiş olmalı son 3 ay içerisinde)
  • Gidilecek firmanın antetli kağıdına düzenlenmiş davet mektubu (fax veya mail olabilir)
  • Şirketin Vergi Levhası (son vergi yılı işlenmiş olmalıdır)
  • Şirketin Faaliyet Belgesi Yeni Tarihli
  • Şirketin Ticari Sicil Gazetesi
  • Şirketin İmza Sirküleri
  • Nüfus cüzdanı fotokopisi
  • Evli çiftler için evlilik cüzdanı fotokopisi(eşinizle birlikte seyahat ediyorsanız gereklidir)
  • Ssk İşe Giriş Bildirgesi
  • Ssk Hizmet Dökümü
  • Son 4 Ayın Maaş Bordrosu
  • Araç ruhsat fotokopi,kredi kartı ekstre fotokopi, Tapu vb. Taşınmazın Belge Fotokopisi (Varsa)
  • Otel, Uçak Rezervasyonu (Acentamız tarafından yapılmaktadır)
  • Seyahat Sağlık Sigortası en az 30.000EUR teminatı olan (Acentamız tarafından yapılmaktadır)
  • Son 3 Aylık Bakiyeli  Banka Hesap Cüzdanı Orijinal Fotokopi yada İnternet Çıktısı Banka Kaşeli ve İmzalı İmzalayan Banka Yöneticisinin İmza Sirkü Fotokopisi

 

 

 

  NOT:

  • İlk defa schengen vizesi alacak kişilerin,  randevu gününde şahsi başvuruya gelmeleri gereklidir.
  • Pasaportunda K.K.T.C giriş-çıkış kaşesi görünen kişilerin başvuruları konsolosluk tarafından kabul edilmemektedir.Böyle bir durumda pasaportun yenilenmesi gereklidir.