Danimarka Vizesi

İŞVERENLER İÇİN BAŞVURU EVRAKLARI

  • 10 Yıldan Eski Olmayan Geçerliliği ve Boş Vize Sayfası Olan Pasaport
  • İki Adet Arka Fonu Beyaz Biometrik Fotoğraf (yeni çekilmiş olmalı son 3 ay içerisinde)
  • Vize başvuru formu ( 37.maddesinde ve sayfa sonunda yer alan imza bölümleri tarafınızdan imzalanmalıdır)
  • Vergi levhası fotokopisi (son vergi yılı işlenmiş olmalıdır)
  • Şirket faaliyet belgesi(6 aydan eski olmamalı)
  • Sicil gazetesi fotokopisi
  • İmza sirküleri fotokopisi
  • Nüfus kayıt örneği aslı
  • Kira gelirlerinizi belgeleyen kontrat fotokopisi, tapu fotokopileriniz , araç ruhsat fotokopisi (Varsa)
  • Nüfus cüzdanı fotokopisi
  • İş yeri antetli kağıdına İngilizce olarak düzenlenmiş şirketteki konumunuzu ve seyahat sebebinizi belirten yetkili tarafından imzalanmış ve kaşelenmiş dilekçe
  • Ziyaret edilecek firmanın antetli kağıdına düzenlenmiş davet mektubu (fax veya mail olabilir)
  • En az 30.000EUR teminatı olan seyahat ve sağlık sigortası aslı (tarafımızdan temin edilebilmektedir) minimum 1 ay süreli düzenlenmelidir) (Acentamız tarafından yapılmaktadır.)
  • Otel ve uçak rezervasyonları (acentamız tarafından yapılmaktadır )
  • Son 3 Aylık Banka Hesap Cüzdanı Orijinal Fotokopi yada İnternet Çıktısı Banka Kaşeli ve İmzalı İmzalayan Banka Yöneticisinin İmza Sirkü Fotokopisi

NOT: Danimarka vize başvuruları Danimarka vize başvuru merkezi (VFS) aracılığı ile yapılmaktadır ve itisnasız tüm başvuru sahiplerinin şahsen başvuruya gelmeleri gereklidir.

ÇALIŞANLAR İÇİN BAŞVURU EVRAKLARI (SSK’LI Çalışanlar )

  • 10 Yıldan Eski Olmayan Geçerliliği ve Boş Vize Sayfası Olan Pasaport
  • İki Adet Arka Fonu Beyaz Biometrik Fotoğraf (yeni çekilmiş olmalı son 3 ay içerisinde)
  • Vize başvuru formu ( 37.maddesinde ve sayfa sonunda yer alan imza bölümleri tarafınızdan imzalanmalıdır)
  • Vergi levhası fotokopisi (son vergi yılı işlenmiş olmalıdır)
  • Şirket faaliyet belgesi(6 aydan eski olmamalı)
  • Sicil gazetesi fotokopisi
  • İmza sirküleri fotokopisi
  • Nüfus kayıt örneği aslı
  • İş yeri antetli kağıdına İngilizce olarak düzenlenmiş şirketteki konumunuzu ve seyahat sebebinizi belirten yetkili tarafından imzalanmış ve kaşelenmiş dilekçe
  • SSK işe giriş bildirgesi
  • SSK hizmet dökümü
  • Son 4 aylık maaş bordrosu aslı
  • Nüfus cüzdanı fotokopisi
  • Nüfus kayıt örneği aslı
  • Ziyaret edilecek firmanın antetli kağıdına düzenlenmiş davet mektubu (fax veya mail olabilir)
  • Son 3 Aylık Banka Hesap Cüzdanı Orijinal Fotokopi yada İnternet Çıktısı Banka Kaşeli ve İmzalı İmzalayan Banka Yöneticisinin İmza Sirkü Fotokopisi
  • Kira gelirlerinizi belgeleyen kontrat fotokopisi, tapu fotokopileriniz , araç ruhsat fotokopisi (Varsa)
  • Otel ve uçak rezervasyonları (acentamız tarafından yapılmaktadır )
  • En az 30.000EUR teminatı olan seyahat ve sağlık sigortası aslı (tarafımızdan temin edilebilmektedir) minimum 1 ay süreli düzenlenmelidir) (Acentamız tarafından yapılmaktadır.)