Çin Vizesi

Ticari Çin Vizesi İçin Gerekli Evraklar :

  • En Az 6 Ay Geçerliliği Olan Pasaport
  • İşyeri antetli kağıdına konsolosluk örnek şablonuna uygun olarak düzenlenmiş vize talep dilekçesi Örnek
  • Çin Vizesi Başvuru Formu ( Sizin Adınıza dolduruyoruz )
  • Vergi Levhası Fotokopisi ( son tarihli )
  • Faaliyet Belgesi ( Son 6 ay içinde alınmış orjinal olması lazım )
  • 2 Adet Fotoğraf ( Yeni çekilmiş ve Arka yüzü beyaz fonlu )
  • Nüfus cüzdanı fotokopisi
  • Gidilecek  firma tarafından belediye onaylı düzenlenmiş davet mektubu.

NOT: Çin Konsolosluğu Pazartesi- Çarşamba ve Cuma günleri başvuru kabul etmektedir.Çin Konsolosluğu sadece çipli pasaport(bordo pasaport) başvurusunu kabul etmektedir.

Turistik Çin Vizesi İçin Gerekli Evraklar :

  • En Az 6 Ay Geçerliliği Olan Pasaport
  • Çin vize başvuru formu
  • Hesap Vüzdanı ( En az 5000 TL bakiyesi olan )
  • 2 Adet Yeni Çekilmiş Arka Fonu Beyaz Vesikalık Fotoğraf
  • Sabı Kaydı Aslı ( İçerisinde kişinin adli sicil kaydı yoktur ve Kişinin adli arşiv kaydı yoktur ibareleri olan)
  • İkametgah

NOT: Çin Konsolosluğu Pazartesi- Çarşamba ve Cuma günleri başvuru kabul etmektedir.Çin Konsolosluğu sadece çipli pasaport(bordo pasaport) başvurusunu kabul etmektedir.

Çin Halk Cumhuriyeti Vize Uygulaması :

Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşları çine vize almak mecburiyetindedir.  Yeşil ( Hususi ), Gri ( Hizmet ) ve Siyah ( Diplomatik ) pasaportlara vize uygulanmamaktadır.

Seyahat Acentamız sizin adınıza Çin Konsolosluğu vize işlemlerini takip etmeye yetkilidir.