Amerika Vizesi

Amerikan Konsolosluğu yırtık yada yıpranmış pasaportlara işlem yapmamaktadır. Ortalama işlem süresi 7-30 gün olup ilk başvurularda ve özel durumlarda süreç uzayabilir.

İŞVERENLER İÇİN BAŞVURU EVRAKLARI

  • 10 Yıldan Eski Olmayan ve Vize Bitiş Tarihinden Sonra En Az 1 Yıl Geçerliliği ve Boş Vize Sayfası Olan Pasaport ve Eski Pasaportlarınız
  • Orjinal 2 Adet Yeni Çekilmiş Arka Fonu Beyaz 5x5 cm Fotoğraf 
  • İmza Sirküleri
  • Şirketin Vergi Levhası fotokopi
  • Şirketin Faaliyet Belgesi Yeni Tarihli fotokopi
  • Şirketin Ticari Sicil Gazetesi fotokopi
  • Şirketin İmza Sirküleri fotokopi
  • Antetli Kağıda Amerika (A.B.D) Büyükelçiliği-Konsolosluğu Dikkatine İngilizce Yazılmış Dilekçe (orjinal)
  • Hesap Cüzdanı (fotokopi)
  • Otel, uçak rezervasyonları (Acentamız tarafından yapılmaktadır.)
  • Banka Hesap Cüzdanı, Tapu, Araç Ruhsatı gibi maddi gelir durumunu özetleyen evraklar
  • Ticari Ziyaretler için varsa Davetiye yoksa durumu açıklayıcı evraklar
  • Ziyaretler için Davetiye, Davet eden kişinin kimliği, Davet edenin Adresini ve mümkünse gelir durumunu içeren belgeler
  • DS 160 Vize başvuru formu ( Form tarafımızca doldurulabilir, form doldurma işlemini yapacağımız durumda evraklarınızı bize kesinlikle randevu gününden en az 7 gün önce ulaştırınız.)


NOT:

  • Amerika konsolosluğu / elçiliği randevu ile başvuru kabul etmektedir. Randevu günü kişilerin başvuruya mutlaka şahsen gitmeleri gereklidir.
  • İşlemleriniz için seyahatinizden en az 2 ay önce acentamızla irtibata geçmenizi öneririz.
  • Yukarıda belirtilen evraklar genel başvuru evraklarıdır. Konsoloslukla veya elçilikle yapacağınız mülakatta sizden ilave belgeler talep edilebilir.